NETdev razvoj softvera

Pouzdane i pravovremene informacije su neophodne za planiranje i upravljanje, prioritizaciju aktivnosti i praćenje efikasnosti preduzetih akcija. Takve informacije često nisu sređene, proverene i sačuvane na jednom mestu. Ponekad je teško dobiti adekvatan odgovor na pitanje ili zahtev postavljen na najvišem nivou. Tamo gde i postoje kvalitetniji podaci i informacije, njihovi sadržaji i formati nisu pogodni za poređenja ili nisu prezentovani na način koji je u skladu sa zahtevima i nastojanjima.

Informacione i komunikacione tehnologije u procesu objedinjavanja svih podataka na jednom mestu igraju veoma važnu ulogu kroz omogućavanje podrške za brzo menjanje radnog okruženja i poslovnih procesa.

Naša rešenja su spremna da prime i obrade velike količine podataka, da pretvore sirove podatke u informacije i znanja i da zadovolje sveobuhvatne informacione zahteve.

Za potrebe Informacionih sistema, kao optimalno rešenje za smeštanje podataka, odabrana je Oracle baza podataka. Izbor je izvršen nakon detaljno sprovedene analize više različitih baza podataka, a glavni kriterijumi pri ocenjivanju su bili: funkcionalnost, efikasnost, upotrebljivost, pouzdanost, mogućnost održavanja, prenosivost, podrška, rizik od zastoja sistema, kao i usklađenost sa standardima.

NETdev usluge obuhvataju

  • Projektovanje, razvoj i održavanje Poslovno informacionih sistema, Geografskih informacionih sistema i dodatnih namenskih korisničkih aplikacija
  • Podršku za implementaciju korišćenja zajedničkih šifarnika i kataloga u različitim aplikacijama
  • Podršku za integraciju podataka koji se koriste u različitim aplikacijama, poštujući princip unosa podatka na jednom mestu i dostupnosti na svim mestima gde je to potrebno

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i potrudićemo se da Vam što pre odgovorimo.

Kontakt