Siguran PartnerPouzdana IT podrška

Mi smo specijalizovana firma sastavljena od odabranih stručnjaka koji su sposobni da shvate potrebe i željene ciljeve našeg poslovnog partnera, dešifruju i lociraju uzroke i žarišta problema.

Ko smo mi

ObezbeđujemoNajbolje usluge

Izaberite jednu. Ili sve.

Primetićete da imate bolje odnose sa kupcima i zadovoljnije zaposlene - bez nepotrebnih komplikacija i dodatnih troškova tipičnih poslovnih softvera.

SoftverSoftver
Razvijamo softver

Razvili smo i implementirali veliki broj rešenja prilagođenim zahtevima i potrebama naših klijenata. Ona uključuju i samostalne proizvode: SUMA, KRUG i NETcloud.

IT podrškaIT podrška
IT Podrška

Razvijamo potpuno nov način upravljanja Vašom IT infrastrukturom i podrškom. Vodimo računa o održavanju Vaše telekomunikacione, mrežne, serverske i računarske infrastrukture.

Cyber bezbednostCyber bezbednost
Cyber bezbednost

Cyber bezbednost Vaše kompanije je na prvom mestu. Zaštitićemo Vašu digitalnu infrastrukturu, podatke, aplikacije, kao i sve korisničke uređaje.

HostingHosting
Hosting

Odaberite jedan od naših hosting paketa, a mi ćemo ga savršeno prilagoditi potrebama Vaše firme i poslovanja. Pružićemo Vam pouzdanu zaštitu i prvoklasnu korisničku podršku.

Naši softveri

Suma, Krug i NETCloud

Neophodni su svakom preduzeću koje želi softver koji realno i ažurno oslikava fizičko poslovanje.

Softver
Suma

Softver koji olakšava upravljanje materijalom i nalazi primenu u različitim oblastima poslovanja. Na brz i jednostavan način možete pratiti sve informacije od trebovanja i narudžbine do čuvanja materijala.

Softver
NETCloud

Korisnici imaju lak pristup i mogu da zajedno sarađuju na svojim datotekama, fotografijama i dokumentima, gde god da se nalaze. NETCloud olakšava osiguranu kontrolu nad podacima korisnika.

Softver
Krug

Softver koji obezbeđuje praćenje nabavke i isporuke. Krug omogućava uvid u ugovore, trenutno stanje budžeta, kao i sve neophodne projekcije bez obzira da li je reč o robi ili uslugama.

Rezultati

Brojke govore za nas

Pružite svom poslovanju priliku da raste.

1000+

Zadovoljnih klijenata

1500+

Računara koje održavamo

100+

Servera koje održavamo

400+

Hostinga

Microsoft partner
NextCloud
Oracle partner
Veeam partner
VMware partner
SenhaSegura partner
Solarwinds partner
Halopsa partner

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i potrudićemo se da Vam što pre odgovorimo.